fbpx

Makyaj Kozmetik

Shop

Newwell

Newwell Hakkında

Güzellik sektöründe 25 yılı aşkın tecrübenin ardından, 2011 yılında Makyaj Kozmetik renkli kozmetik dünyasına Newwell markası ile adım atmıştır. Güzellik-kozmetik sektörünün sanat ile bağının yadsınamaz olduğu görüşünü benimsemiş olan Makyaj Kozmetik, renkli kozmetiğin de bu güzellik sanatının bir parçası olduğu felsefesi ile çalışmalarını yürütmekte ve her insanın sanata duyduğu ihtiyacın bilinci ile hareket ederek Newwell markası ile bu güzellik sanatını toplumun her kesiminden insana ulaştırmayı hedeflemektedir.

Newwell makyaj malzemeleri ile hayatınıza renklilik, ışıltı, tutku ve heyecan katmanın yanı sıra içinizdeki sanatçının hünerlerini dışarı yansıtabileceğiniz, karakterinizi yansıtma konusunda sizi son derece özgür kılan materyallere sahip olmanın keyfini yaşayabilirsiniz.

Newwell markası ile toplumun her kesiminden insana hitap ederek, herkes için ulaşılabilir yüksek kaliteli kozmetik ürünlerinin tek adresi olma motivaysonu ile tüm adımlarımızı atıyoruz.

En değerli paydaşlarımız olan çalışanlarımız ile birlikte Ar-Ge çalışmalarımız ile her zaman kendimizi geliştirerek müşteri memnuniyetini sağlamak, yerli üretim ve uluslararası kalite standartları çerçevesinde üretim yaparak Türk kozmetiğini dünyaya tanıtma misyonu ile çalışıyoruz.

REGISTER